Başhekim Abdullah Karakuş Göreve Başladı
20 Kasım 2023

bashekimkarakus.jpg

BAŞHEKİM ABDULLAH KARAKUŞ GÖREVE BAŞLADI

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Diş Hekimi olarak görev yapan Diş Hekimi Abdullah KARAKUŞ, Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi olarak göreve başladı.

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi eski Başhekimi Dt. Burhaneddin KÖMÜROĞLU emeklilik sebebiyle görevine veda etti. Hastane yöneticileri ve çalışanlar tarafından KÖMÜROĞLU'na veda organizasyonu düzenlendi.

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yeni Başhekimi Abdullah KARAKUŞ ve ADSM Yönetimi başhekim KÖMÜROĞLU’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan tüm sağlık ekipleriyle birlikte hastalara en iyi hizmeti vereceklerini ifade eden Başhekim Abdullah KARAKUŞ,  Erzurum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. Dt. Abdullah KARAKUŞ, daha önceki dönemlerde Besni Devlet Hastanesi ve  Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde  Diş Hekimi olarak görev yaptı.

Başhekim Abdullah KARAKUŞ kimdir?

Adıyaman Hasankendi Köyünde doğdu.ilk öğrenimini Hasankendi Köyü ilkokulunda, Orta öğrenimimi Adıyaman Gazi Ortaokulunda, Lise öğrenimimi Adıyaman Lisesinde okudum.

2001 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu.

İŞ DENEYİMİM

2002-2009 :Besni Devlet Hastanesi Diş Hekimi olarak

2009 dan beri de Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Diş Hekimi olarak görev yapmakta olup, şimdi ise Ağız ve diş sağlığı Merkezi Başhekimi görevini sürdürmektedir.

• karakusbashekim02.jpg
  • vedabashekim.jpeg